lauantai 25. helmikuuta 2017

Pala vanhaa

Herkkupäivä, mättöpäivä, ohisyönti, vapaasyönti.. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Myöhemmin tänään on tarkoitus juhlistaa Herra R:n synttäreitä pienimuotoisesti. Vielä ei olla lyöty lukkoon, että miten sen teemme. Kuitenkin olemme molemmat mieltäneet sen herkkupäiväksi, ilman sen kummempia neuvotteluja aiheesta. Kebabrulla, leffateatterissa käynti (kera karkkipussin), lasi viiniä, olutta.. Nämä ovat vaihtoehtoja, mitä olemme heitelleet ilmoille. Kaikki se on juurikin sitä vanhaa, mistä olemme pyrkineet oppimaan pois. Toisaalta taas yksi herkkupäivä kahdeksan viikon kiltisti olemisen jälkeen ei kaada tätä projektia yhtään mihinkään - ja juhlapäivät kuuluvat edelleen elämäämme. Painoakin on kivasti lähtenyt yhteensä -13,4 kiloa, eli lähes 27:n voipaketin verran. Edistymistä painon suhteen voitte seurata myös omalta sivulta, johon pääsee esimerkiksi tästä.





Jälleen huomaa, että myös pääkopassa on tapahtunut jonkinlaista muutosta. Sellainen pieni ääni kyseenalaistaa tuon herkuttelun. Entä jos kuitenkin keskittyisi itse juhlaan ja keksisi jotain tekemistä, mikä ei mene "automaattisesti" käsi kädessä huonon syömisosaston kanssa. Toisaalta taas myös kohtuuden opettelu on tärkeää.



Ilta kuitenkin näyttää miten meidän käy, tule ihmeessä maanantaina vilkaisemaan, että millainen "syntilista" tältä päivältä kertyikään! :)

4 kommenttia:

  1. Miten olisi herkuttelu sushilla? Itsellleni se on herkkua, eikä sitä joka päivä saa :) Siihen lisäksi vaikka keilaamaan tunniksi, niin saa liikuntaa. Ja jos keilaa kahdestaan, niin siinä ehtii juoda vain yhden tuopillisen, koska vuoro vaihtuu koko ajan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi ja hyvistä ehdotuksistasi! :) Keilailu olis kyllä kiva vaihtoehto, mutta työt rajoittaa sen verran vapaa-aikaa, ettei ainakaan tänään sinne ehditä. Pidetään kuitenkin tuokin ehdottomasti mielessä! :)

      Poista
  2. Teillä on tosi kivoja kuvia blogissa:) Onko ne omia vai jostakin otettuja? -Laura-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Toistaiseksi omia kuvia ei ole kuin nuo meidän vertailukuvat. Muut kuvat ovat netistä, mutta kaikki ovat kuvapankeista, joissa on CC0 kuvia. Eli tekijänoikeusvapaita piirrustuksia/valokuvia, joita voi käyttää jopa kaupalliseen tarkoitukseen.

      Poista