maanantai 8. toukokuuta 2017

Rouva R:n hieman erilainen vertailukuva

Mietin tässä pari päivää näiden kuvaparien julkaisemista tai julkaisematta jättämistä. Tänään kuitenkin päädyin siihen tulokseen, että kerta tälle linjalle on lähdetty niin täräytetään vain eetteriin!
Ensin vakavamielinen varoitus. Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa - nämä todistavat, että herkuttelu on maistunut ja suurin osa on kertynyt keskivartaloon. Joten jos mahamakkarat kauhistuttaa, jätä lukeminen tähän. :)

Kuvista vielä sen verran, että oikeanpuolimmainen kuva on otettu helmikuun 5. päivä. Vastaavasti vasemmanpuolimmainen kuva on otettu toukokuun 5. päivä. Eli eroa kuvien välillä on tasan kolme kuukautta. Molemmissa kuvissa on samat farkut, jotka ovat olleet viimeksi käytössä.. Aivan liian kauan sitten. Eihän ne vieläkään ole imartelevimmat mahdolliset ylhäältä, mutta kaikki napit ja vetskari menivät kiinni ilman väkivaltaa tai apukäsiä.

Vaatteet ovat kyllä oivallinen, ja ennen kaikkea rehellinen mittari tässä projektissa. Näiden farkkujen lisäksi sovittelin muitakin pienempiä vaatteita, ja moni saikin siirtyä takaisin käyttöön. Vastaavasti taas olen saanut siirrellä liian isoksi käyneitä vaatteita myytävien/kierrätettävien/tuhottavien kassiin. Nostaa kummasti motivaatiota! Painon suhteen tässä on kärsitty aavistuksen jumittamisesta. Puntari näyttää itsepintaisesti noin 77,5 kiloa - en jaksa asiasta stressailla, vaikka edelleenkin otan aamupainon päivittäin.

 

5 kommenttia:

 1. Vau, hieno muutos! Voit kyllä olla itsestäsi ylpeä :) Vaatteet on kyllä hyvä mittari, koska ne eivät valehtele. Välillä on aika vaikeaa nähdä peilistä muutosta itse.
  Onneksi olkoon hienosta pudotuksesta! Ja hyvä että et stressaa painon jumittamisesta, kyllä se paino taas lähtee laskuun. Tsemppiä ja mukavaa kevättä! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana tunne kun vanhat mahtuu,ole ylpeä ja jos asetat tavotteita niin tee hyvin pieniä..nykyinen muutos jo niin hyvä.

  VastaaPoista
 3. Heei miten teillä menee siellä? Olisi kiva kuulla kuulumisia! ☺
  Haastan teidät -> klik

  VastaaPoista
 4. Huippu saavutus, jään seurailemaan edistystä! Tsemppiä jatkoon :-)

  http://tasapainoaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista