maanantai 20. maaliskuuta 2017

Testissä Color4caren tukisukat

Tervehdys täältä hiljaisuuden keskeltä! Viime viikko hurahti sellaista vauhtia ohi, että tänne blogin puolelle ei ollut tarjota muuta kuin sitä hiljaisuutta. Viime viikko oli myös ensimmäinen, kun kysyttiin oikeasti sitä motivaatiota ja tahtoa viedä remppaprojektia eteenpäin. Jokaisella kauppareissulla tuntui laiskottavan, ja eines- sekä suklaahyllyt huutelivat kovasti puoleensa. Repsahduksilta kuitenkin vältyttiin. :) Paino on molemmilla laskenut edelleen, ja lauantaina rouvan aamupaino oli vihdoinkin alle 80 kiloa - tarkalleen ottaen 79,8kg. Herra puolestaan on ylittänyt komeasti ensimmäisen pudotetun 10 kilon rajan, hyvä me!

Tämän postauksen varsinainen aihe on tukisukat, jotka sain testattavaksi Color4care -nettikaupasta. Vaikka tuote on saatu testiin, on mielipide tuotteesta täysin omani ja tekstissä olevien linkkien klikkailusta en hyödy mitenkään - ne ovat vain teitä lukijoita varten. :)

Tukisukat olivat minulle tuotteena uusi tuttavuus, ja ensimmäinen mielikuva oli ankeat ja rumat sukat, joita käyttävät vain mummot. Tämä mielikuva joutui romukoppaan heti, kun avasin Color4caren nettisivut! Tukisukkienkin kohdalla valikoima oli runsas, ja täynnä toinen toista hienompia ja värikkäämpiä kuoseja. Tukisukat löytyvät helposti tämän linkin takaa. Aikani sivuja selailtuani päätin valita raidallisen kuosin, joka kantaa nimeä mausteinenLaitoin tilauksen menemään sunnuntaina ja torstaina paketti oli jo postilaatikossa. 
Kuva: Color4care


Tuotteena tukisukat kiinnostivat minua siksi, että moni säännöllistä liikuntaa harrastava vannoo erilaisten tuki- tai kompressiosukkien nimeen erityisesti palautumista nopeuttavana tuotteena. Lisäksi jotkut fibromyalgiaa sairastavat kokevat, että tukisukkien käyttö arjessa helpottaa puutumisoireita. Ensimmäiseen testiin sukat joutuivat perjantaina kun kävin salilla. Tuolloin treeni oli ylävartalopainotteista, joten sen kokeilun osalta en huomannut merkittävää eroa tavallisiin sukkiin. Sukat olivat kuitenkin mukavat ja huomaamattomat jalassa, joten päätin jatkaa kokeilua.

Nakkasin sukat perjantaina pesukoneeseen (kestävät muuten jopa 60 asteen pesun, että hikoilua ei tarvitse sen vuoksi arastella), lauantaina laitoin sukat toisenlaiseen testiin. Luvassa oli päivä, joka piti sisällään pitkään autossa istumista, käveleskelyä ja vähän lisää istumista autossa. Tuolloin huomasin sukkien käytön hyödyt; jalat eivät olleet niin puutuneet puupökkelöt, mitä yleensä voisi odottaa tuollaisen päivän jälkeen! 

Kolmanteen testipäivään sukat pääsivät aiemmin tänään, kun tein salilla jalkapainotteisen treenin. Siinäkään en huomannut treenin aikana mitään eroa tavallisiin sukkiin, kuitenkin treenin jälkeen jalat tuntuivat kevyemmiltä kuin yleensä. Ehkä tämä voisi kieliä hiukan paremmasta palautumisesta? Olipa niin tai näin, niin ehdottomasti jatkan sukkien käyttöä säännöllisesti. Fibromyalgian kuntoutuskurssilta on jäänyt mieleen, että fibropotilas palautuu kaikenlaisesta rasituksesta hitaammin kuin ns. "normaali" ihminen - joten jos näin helpolla (ja nätillä) keinolla saa edes himppasen lyhennettyä sitä aikaa, niin ehdottomasti haluan sen ottaa vastaan. :) Voisi melkein sanoa, että odotan seuraavaa pahempaa leposärkyä, jolloin voin testata sukkien toimivuutta sellaisessa tilanteessa.

Mitenkäs te lukijat, oletteko testanneet tukisukkia arjessa/työssä/treenatessa? :)   

2 kommenttia:

  1. Siis voi ei! Sukkafriikille ihana tukisukkien taivas! Lähinnä olen käyttänyt lentosukkia pitkillä lennoilla, niitä tylsiä mustia, koska en ole tiennyt paremmasta. Kiitos siis tästä postauksesta ja vinkistä! Seuraavalla reissulla meikäläinen lentää värikkäissä sukissa! :) Ja mikä valikoima tuolla on. <3

    Ja mitä kompressiovarusteisiin noin yleensä tulee, niin juoksen kompressiotrikoissa. Ja ihan nyt täytyy olla rehellinen, että suurin huomaamani vaikutus on, ettei juostessa löysät hylly ja hölsky niin kuin tavallisissa juoksutrikoissa. :D Positiivista tietty sekin. :D Joskus käytin jalkapäivinä kompressiosäärystimiä, mutta en huomannut juuri eroa palautumisessa tai muussa. Tosin en myöskään välttämättä kuulostellut tuntemuksiani kovin tarkasti. Pitkillä lennoilla vannon lentosukkien/tukisukkien nimeen. Jalkani keräävät nestettä lennon aikana ja nesteistä tuntuu olevan vaikea päästä eroon. Sukkien kanssa turvotusta tulee juuri ja juuri nimeksi, jos lainkaan ja lomasta pääsee nautiskelemaan hyvinvoivilla kintuilla ensimetreistä lähtien!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oleppas hyvä! Valikoima on kyllä todella herkku, itsekkin käytin päivän tai kaksi lopullisen valinnan tekemiseen. :D Parin vuoden takaisesta reissusta viisastuneena pakkaan ehottomasti tukisukat seuraavalle lennolle mukaan, ensimmäisen parin päivän aikana nilkat oli kyllä yks nähtävyys yksinäänkin. :D

      Poista