tiistai 21. helmikuuta 2017

Kokeileva keittiö osa 1: Valion Mifu

Jos aiemmin oli jännittävää käydä testaamassa kaupungin uusi mättöpaikka, niin nyt se jännitys on pääsääntöisesti etsittävä kotikeittiöstä, vähän toisenlaisten tuotteiden kanssa. Tämän postaussarjan ideana on testailla uusia, tai ainakin meille uusia juttuja keittiössä. Heti alkuun haluamme huomauttaa, että mielipiteet ovat meidän omiamme, samoin kuin tuotteet. Emme siis ole saaneet niitä testiin firmoilta. :)





Ensimmäisenä otamme käsittelyyn suht' tuoreen uutuuden Valiolta. Yksinkertaisesti selitettynä Mifu on paistettava ruokarae, jota pystyy lisäämään niin lihan kaveriksi kuin sen sijasta. Blogissa ei ole tainut olla aiemmin mainintaa, että rouva ei syö punaista lihaa. Tämän vuoksi Mifu on tuonut kivaa vaihtelua ruokiin. Tällä hetkellä makuvalikoimasta löytyy Meksikon pippuri, Intian Curry, Välimeren tomaatti ja maustamaton versio. Näistä olemme testanneet kaikkia muita, paitsi maustamatonta. Olemme testailleet sitä niin kanan, tonnikalan, kasviskastikkeen kuin munakkaankin seassa. Koska makuja on monia, niin annamme molemmat tuotteelle omat tuomiomme.

Rouva R: kiva uutuus, joka sai mainoksen uhrin melko nopeasti tekemään ostopäätöksen. Makuvalikoimaa on mielestäni riittävästi. Oivallinen lihankorvike, jos vertaan esimerkiksi tofuun, joka ei todellakaan kuulu suosikkeihini. Maustekastiketta on yllättävän vähän suhteessa raemäärään, joten joka kerta joutuu lisäämään omiakin mausteita (tai sitten oon vaan tottunut liiaksi tunteella maustettuun ruokaan). Kätevä tuote, jota varmasti tulemme ostamaan aina silloin tällöin. Kokonaisarvosanaksi antaisin 4/5.

Herra R: Maistuu ihan maustetulle raejuustolle. Mukava lisä niin liha- kuin kasvisruokiin kun ei itse osaa mitään maustaa. 4/5.




PS: Myöhemmin tänään rouva suunnistaa inbody-mittaukseen, joiden tuloksia pääsee katselemaan täällä blogin puolella torstain postauksessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti