perjantai 3. maaliskuuta 2017

Rouva R:n maaliskuun mittaustulokset

Oli harmaa ja räntäsateinen aamu, kun Rouva R päätti kaivaa mittanauhan esiin vaatehuoneen kätköistä - sillä olihan kuukauden ensimmäinen päivä, ja aika päivittää mittaustuloksia!




                                        1.2.17          11.2.17          1.3.17          muutos yhteensä

Käsivarsi, oikea               34,50          34,50              33,50           -1cm    
Käsivarsi, vasen              34,00          34,00              33,00           -1cm  
Rinta                                106             101,50            98,5             -7,5cm    
Vyötärö                            105             101                 96,5             -8,5cm
Vatsa, levein kohta          114             109                 107               -7cm
Lantio, levein kohta         110             108                 107               -3cm
Reisi, oikea                      67               66                   63                -4cm
Reisi, vasen                  
   65,50          65                   62                -3,5cm
Pohje, oikea                    42,50          42                    41                -1,5cm
Pohje, vasen                   42               42                    41,5             -0,5cm


Eli tämän mukaan kuukaudessa (vieläpä lyhyessä sellaisessa :D) on kadonnut yhteensä 37,5cm! Täytyy olla tyytyväinen. Ihmismieli, tai silmä, on vaan sitä jännä kapine, että ainoa mistä huomaan senttejä hävinneen on rinta. Tokihan vaatteetkin puhuvat sen puolesta, että senttejä olisi lähtenyt. Mittanauhasta katsottuna tuo yhteenlaskettu luku näyttää vaan hurjan pitkältä.

Maaliskuun ensimmäisen päivän aamupaino oli 82,1 kiloa. Lähtöpainoon verrattuna kiloja on siis karistettu nyt yhteensä 6,6 kiloa. Tähänkin tulokseen on pakko olla tyytyväinen (huolimatta siitä, että kalenterissa oli toive 82:n kilon alituksesta kevään alun kunniaksi). Tahti on ollut maltillinen, nälkää ei ole todellakaan tarvinnut kärsiä, eikä oikein syöminen ja salilla käyntikään ole vielä toistaiseksi alkanut puuduttaa.

Maaliskuun tavoitteet näyttävät seuraavanlaisilta:

          *Polarin valvoma aktiivisuus joka päivä sinne 100 prosenttiin

          *HeiLauta elämää -blogin MahaMaaliskuu -haaste, mikä näyttää tältä:
Kuva: HeiLauta elämää

Näillä eväillä olisi tarkoitus lähteä viikonlopun viettoon. Mukavaa viikonloppua kaikille, ja tulkaahan sunnuntaina vilkaisemaan mun mietteitä ensimmäisestä salikerrasta! :)



10 kommenttia:

  1. Hei, tosi hyvältä näyttää! Motivoi varmasti jatkamaan myös niinä huonoina päivinä ~ Ootteko pysynyt koko ajan niin ihanan reippaina ja positiivisina vai onko ollut koskaan sellaista, että tekisi mieli heittää hanskat tiskiin edes yhdeksi päiväksi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista Lennu! <3 Ehdottomasti tulokset lisäävät motivaatiota, ja oikeammin nälkä kasvaa syödessä. Mitä parempia tuloksia tulee, niin sen vähemmän on tehnyt mieli palata vanhaan. Kuitenkin pitää muistaa, että projekti on vasta alkuvaiheessa, että varmasti niitä hankalia päivä on vielä edessä. :)

      Poista
  2. Hyvät tulokset! Tsemppiä jatkoon :) -Laura-

    VastaaPoista
  3. On kyllä todella hyvin ja tasaisesti paino tippunut. Saatte olla ylpeitä.. Kun vaan itsekin pystyisi samaan. Lähtötilanne aika sama kun sinulla... Että kesään kerkeisi 10 kg sinun vauhtia pudottamaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta kommentistasi! :) Kymppi olis kyllä huikea tavoite - riippuu toki mistä laskee kesän alkavan. Ulos kun vilkaisee, niin näyttää siltä, että aikaa on. :D

      Poista
  4. Sovitaan että alkaa kesäkuun alussa :)
    Kyllä varmasti itse siihen pääset, toki kyllähän se yleensä hidastuu kun aikaa kuluu. Tein muuten äsken salaatin ja kun ei hirveästi ollut aineksia niin murustin siihen päälle muutaman ruis sipsin mauksi .. Oli muuten hyvää kun vähän pureskeltavaa joukossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sovitaan vain. :) Kyllä tässä on ne ns. helpot kilot otettu pois, mutta toisaalta taas 2,5kg kymppiin matkaa ja aikaahan on vielä ihan hyvin. Oi ruissipsit! Enpä oo muistanutkaan moisten olemassaoloa ennenkä nyt. Kiitos vinkistä!

      Poista